Free cookie consent management tool by TermsFeed

Verdens vanndag 22.mars

Nyheter

Verdens vanndag 22.mars

 

Rent drikkevann er ingen selvfølge. Økt kunnskap om denne ressursen er stadig viktigere.

Med fokus på kunnskap og fremtid ønsker vi å markere denne dagen. Vårt miljøengasjement!

 

Verdens vanndag eller vannets dag er en FN-dag som blir markert hvert år den 22 mars. Formålet med denne dagen er å sette fokus på tilgangen til rent og trygt drikkevann, og i hvor stor grad rent vann påvirker et menneske sitt liv.

Visste du at 72% av jordens overflate er dekket med vann og at vi i Norge alene, har ferskvannsressurser på over 377 milliarder kubikkmeter? Dette tilsvarer at vi kunne ha forsynt hele verdens befolkning med 150 liter per dag. (kilde: norskvann.no)

Ett av FN sine bærekrafts mål er at alle skal ha tilgang til vann uten forurensing, vannkilden skal være tilgjengelig når man trenger det og i nærheten av der man bor. 2,2 milliarder mennesker i verden i dag har ikke denne tilgangen, det vil si at det går mye tid, krefter og ressurser på å skaffe rent og trygt vann. (Kilde: SDG report)

 

 

Vi støtter UNICEF sitt arbeid for rent drikkevann

Vår bedriftsfilosofi er REN LUFT OG RENT VANN – vårt miljøengasjement! Med fokus på kunnskap og fremtid har vi ansatte i Filtra i dag valgt å donere til UNICEF slik at barn skal få rett på rent drikkevann – vi oppfordrer alle våre kunder og leverandører til å gjøre det samme.

Les mer om UNFICE sitt arbeid her

 

 

Du kan legge igjen en enkel donasjon her!

 

Bilde: UNICEF

Dele denne :

Ikke nøl med å kontakte oss

​Ta gjerne kontakt på 70 27 36 80 eller på post@filtra.no, slik at vi kan gi deg et forslag til løsning eller et konkurransedyktig tilbud på de produkter som er av interesse.