Hus & Hytte

Vi hjelper deg med bedre vannkvalitet

Har du dårlig vannkvalitet eller dårlig drikkevann ? Opplever du lukt og forurensing i vannet eller er vannet misfarget ?

 

Kundetilpassede løsninger på vannbehandling og vannrenseanlegg

Filtra setter opp kundetilpassede løsninger basert på vannanalyse. Vi har bred erfaring med vannbehandling og veileder deg gjerne. Vi tar jobben med rent vann på alvor, og gir deg 100 % funksjonsgaranti på alle typer problemvann. Vår leveranse skal oppfylle rensekravene våre kunder setter og vi hjelper deg med vannanalyse for å kunne sikre at vår leveranse oppfyller kundens behov. 

 

Hvordan gå frem ved vannprøve

Du vil få veiledning hvordan du skal gå frem ved vannprøve. Filtra analyserer ikke vannprøve selv, men har inngått samarbeid og har avtale for fast pris for analyse av vannprøve til kr. 1380,-

I samarbeid med våre leverandører skreddersyr vi den beste løsningen for deg som kunde, enten det det gjelder hus&hytte, akvakultur, industri og offentlige virksomheter. Dette gjelder spesielt borebrønner som brukes til drikkevann. Oppblomstring av bakterier, uønskede mineraler og partikler er viktig å fjerne for å sikre rent og godt drikkevann. 

Riktige vannbehandling ved hjelp av vannprøve

Ved hjelp av en vannprøver vil vi kunne tilby riktig løsning for effektiv behandling av vannet. 

Du som kunde vil alltid få kundetilpassede, skreddersydde og komplette løsninger innen vannbehandling basert på vannanalyse. 

 

Vannprøve – vannanalyse