Rent og godt drikkevann på arbeidsplassen

Drikkevann,Nyheter

Rent og godt drikkevann på arbeidsplassen

Drikkevannskjøler på arbeidsplassen er med på å ivareta de ansattes behov for rent og godt drikkevann.  En god drikkevannskjøler skal ikke bare sørge for kaldt og godt vann, den skal også vare i mange år. Våre vannkjølere imøtekommer alle krav til hygiene og vannkvalitet. Felles for alle vannkjølerne er deres elegante og kompakte design.

 

B3 Vanndispenser: Populær drikkevannskjøler som mange av våre kunder benytter. 

Visste du at 7 av 10 medarbeidere er dehydrert på jobb?

Her har du 3 tips til hvorfor man bør ha en drikkevannskjøler på arbeidsplassen:

  1. Ved å drikke vann regelmessig holder man seg hydrert, noe som er med på å forbedre medarbeidernes fysiske yteevne. Da vil de ansatte bli mer effektive, produktive og får økt oppmerksomhet.

  2. Generelt er det å drikke nok vann i løpet av en dag avgjørende for forebygging av hodepine, regulering av kroppstemperatur, forbedre fordøyelsen og opprettholde et sterkt immunsystem.

  3. Det er også miljømessige fordeler ved å investere i en vanndispenser når det kommer til reduksjon av plastavfall. Gjennom å bruke glass eller vannflasker vil dette også fremme bærekraft og viser at deres firma tar miljøbevisste valg.
 
 

NYHET!  Vår leverandør har lansert 2 nye drikkevannskjølere – E4 og E6!

Drikkevannskjølerene kan bestilles i enten sort eller sølv, samt med eller uten understell. 

 

Hvilke egenskaper har den nye modellen sammenlignet med tidligere modell:

 

Vi monterer og utfører service på vanndispensere, i tillegg til at vi lagerfører det meste av reservedeler slik at det er kort leveringstid på deler som med jevne mellomrom må byttes ut.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon, så hjelper vi deg gjerne med å velge riktig vanndispenser for din arbeidsplass. 

Dele denne :

Ikke nøl med å kontakte oss

​Ta gjerne kontakt på 70 27 36 80 eller på post@filtra.no, slik at vi kan gi deg et forslag til løsning eller et konkurransedyktig tilbud på de produkter som er av interesse.