Har du dårlig vannkvalitet eller problemer med drikkevannet ditt?

Drikkevann,Nyheter

Har du dårlig vannkvalitet eller problemer med drikkevannet ditt?

Har du dårlig vannkvalitet eller dårlig drikkevann? Opplever du lukt og forurensning i vannet? Vi i Filtra AS har bred erfaring med vannbehandling og rensing av vann.
Vi tar jobben vår om rent vann på alvor!

Rensing av drikkevann blir stadig viktigere. Til tross for at de fleste nordmenn har godt drikkevann, er det langt i fra alle som har god nok kvalitet på drikkevannet sitt. Det stilles strenge krav til vann for produksjon av mat, vann fra private eller offentlige vannverk, akvakultur og annen
industri.

Det er ikke gitt at vann fra offentlige vannverk oppfyller kravene til drikkevann. Det er heller ikke alle husstander eller hytter som er tilknyttet offentlig vannverk i dag. Mange har egen brønn eller kanskje har du nylig boret etter drikkevann i brønn? Mange erfarer at vann fra brønn ikke
holder den vannkvaliteten det burde. 

Det kan forekomme for høyede verdier av mineraler i drikkevann. For eksempel oppløst kalk, jern og mangan som kan føre til farge og dårlig smak på drikkevannet, og kalk kan ødelegge varmeelement. Noen finner også partikler og bakterier i drikkevannet. Alle har nok opplevd at man i perioder blir bedt om å koke vannet. Vi ønsker alle klart og rent drikkevann med god vannkvalitet. Rensing av drikkevann blir stadig viktigere både når det gjelder hus, hytte, vann i det offentlige eller vann til ulike typer industri.

 

I samarbeid med våre leverandører skreddersyr vi den beste løsningen for våre kunder basert på resultatene fra vannanalysen som blir utført. Vi gjør dette både for hus, hytte, akvakultur, industri og offentlige virksomheter. 

Vannprøver gir oss svaret på problemet

samarbeid med NEMKO NORLAB i Molde har vi utformet vannanalysepakker over hva vi anbefaler deg å teste for at vi skal kunne tilby deg riktig produkt på vannbehandling. Det er de som utfører selve vannanalysen for oss, men vi analyserer svarresultatet og presenterer en løsning som vil dekke dine utfordringer.  

Følgende parameter benyttes for å kartlegge vannet ditt:

  • pH
  • Turbiditet
  • Fargetall
  • Jern
  • Konduktivitet
  • Mangan
  • COD
  • Hardhet (ᵒdH)
  • *Koliforme bakterier (inkl. e-coli)

Dele denne :

Ikke nøl med å kontakte oss

​Ta gjerne kontakt på 70 27 36 80 eller på post@filtra.no, slik at vi kan gi deg et forslag til løsning eller et konkurransedyktig tilbud på de produkter som er av interesse.